Перейти до основного вмісту
29 листопада 2016 року у дошкільному навчальному закладі ясла – садку с. Байківці відбулося перше в історії закладу Родинне свято «Козацька родинна від батька до сина». Присвячене народним традиціям та символіці нашої країни. Участь у святі брали не лише діти але і їх батьки.


Розпочалося святкування з державного гімну, який виконали вихованці старшої групи ДНЗ «Метелик». Метою свята було, піднесення національно-патріотичного виховання дітей дошкільного віку, формування поваги до своїх звичаїв та шани та національних символів.

Почесними гостями свята були начальник відділу освіти Байковецької сільської ради Коршняк Віра Василівна та заступник заступник Байковецького сільського голови з гуманітарних питань Віктор Володимирович Пулька, які водночас виконали роль господаря і господині великого роду українців.
З привітальним словом вони звернулися до всіх присутніх, раділи з того що педагогічний колектив дошкільного навчального закладу прищеплює любов і повагу до традицій і звичаїв українського народу, шану до українських народних символів.


У ході свята батьки брали активну участь у конкурсах і долали разом із своїми дітьми.

Закінчилося свято спільною піснею «Українська родинна»



Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день прибирання

      15 вересня   освітяни громади  долучилися до  Всесвітнього дня прибирання, міжнародної акції , котра має допомогти у формуванні дбайливого ставлення до середовища, в якому живемо і працюємо. Педагоги, учні, працівники відділу освіти черговий раз зробили свій внесок у благоустрій, прилеглих до закладів територій, та чистоти приміщень.

Грант для студентів і абітурієнтів

Запрошуємо студентів і абітурієнтів Тернопільської області Тернопільського району взяти участь у соціальній програмі Scholarship. Головний приз - гранти (стипендія) на сплату року навчання в українському ВНЗ.  Наразі відкрито 8 номінацій:  30 000 грн. -   https://gym-training.com/ru/scholarship-ua  (запитання та роботи надсилати на пошту:  scholarship@gym-training.com ) 17 000 грн. -   https://kyiv.repair/soczialnaya-programma-scolarship-ot-scz-kiev-remont.html  (запитання та роботи надсилати на пошту: scholarship -  scholarship@kyiv.repair ) 21 500 грн. -   https://nadomu.kiev.ua/start-programmyi-scholarship-ot-kompanii-remont-na-domu.html  (запитання та роботи надсилати на пошту:  scholarship@nadomu.kiev.ua ) 20 000 грн. -   https://renix.com.ua/scholarship/  (запитання та роботи надсилати на пошту:  scholarship@renix.com.ua ) 44 000 грн. -   https://www.lumident.kiev.ua/sotsialnaja-programma-scholarship  (запитання та роботи надсилати на пошту:  scholarship@lumident

Виготовлення шпаківні

02 березня 2020 року на базі навчально-виховного комплексу "Лозівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад" був проведений урок трудового навчання на тему "Оздоблення виробів". Цей урок є однив із плеяди заходів, котрі спрямовані на реалізацію проекту, спрямованого на виготовлення шпаківень. Очолює проект вчитель трудового навчання Бутрин Василь Степанович.