Перейти до основного вмісту

29 грудня 2016 року проведено чергове засідання колегії відділу освіти. Крім членів колегії, запрошено байковецького сільського голову Кулика Анатолія, керівників закладів освіти та заступників директорів шкіл з навчально-виховної роботи. На порядок денний винесено такі питання:

1) Про виконання плану роботи відділу освіти за період діяльності (доповідали начальник відділу освіти Віра Коршняк та завідувач методкабінету Наталія Загнибіда).


2) Про стан викладання, рівень навчальних досягнень учнів та виконання заходів щодо популяризації вивчення англійської мови (заслухали довідку методиста Олександри Задорожної).
3) Про план роботи відділу освіти на 2017 р. (ознайомив заступник начальника відділу освіти Руслан Гуль).
До педагогів краю звернувся байковецький сільський голова Анатолій Кулик, розповів про особливості децентралізації, а також привітав учительську спільноту з Новим роком, Різдвом Христовим.

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день прибирання

      15 вересня   освітяни громади  долучилися до  Всесвітнього дня прибирання, міжнародної акції , котра має допомогти у формуванні дбайливого ставлення до середовища, в якому живемо і працюємо. Педагоги, учні, працівники відділу освіти черговий раз зробили свій внесок у благоустрій, прилеглих до закладів територій, та чистоти приміщень.

Грант для студентів і абітурієнтів

Запрошуємо студентів і абітурієнтів Тернопільської області Тернопільського району взяти участь у соціальній програмі Scholarship. Головний приз - гранти (стипендія) на сплату року навчання в українському ВНЗ.  Наразі відкрито 8 номінацій:  30 000 грн. -   https://gym-training.com/ru/scholarship-ua  (запитання та роботи надсилати на пошту:  scholarship@gym-training.com ) 17 000 грн. -   https://kyiv.repair/soczialnaya-programma-scolarship-ot-scz-kiev-remont.html  (запитання та роботи надсилати на пошту: scholarship -  scholarship@kyiv.repair ) 21 500 грн. -   https://nadomu.kiev.ua/start-programmyi-scholarship-ot-kompanii-remont-na-domu.html  (запитання та роботи надсилати на пошту:  scholarship@nadomu.kiev.ua ) 20 000 грн. -   https://renix.com.ua/scholarship/  (запитання та роботи надсилати на пошту:  scholarship@renix.com.ua ) 44 000 грн. -   https://www.lumident.kiev.ua/sotsialnaja-programma-scholarship  (запитання та роботи надсилати на пошту:  scholarship@lumident

Виготовлення шпаківні

02 березня 2020 року на базі навчально-виховного комплексу "Лозівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад" був проведений урок трудового навчання на тему "Оздоблення виробів". Цей урок є однив із плеяди заходів, котрі спрямовані на реалізацію проекту, спрямованого на виготовлення шпаківень. Очолює проект вчитель трудового навчання Бутрин Василь Степанович.