Перейти до основного вмісту
22.11.17р. на базі Байковецької ЗОШ І-ІІ ст. відбувся семінар-практикум для керівників закладів освіти.
  Методичний захід розпочався вітальним словом директора школи Пульки О.З.
Завідувач методичного кабінету Загнибіда Н.М., аналізуючи Закон України «Про освіту»,  Концепцію НУШ, звернула увагу на нові підходи до управлінської компетентності та функції управлінської діяльності керівника закладу освіти.
      Директор школи Пулька О.З. презентувала діяльність педагогічного та учнівського колективу за темою «Впровадження сучасних орієнтирів змісту управлінської компетентності керівника комунального закладу Байковецької ЗОШ І-ІІ ст.».
     Заступник директора з навчально-виховної роботи Гущина Н.Р.  провела міні-тренінг «Дозвіл на впевнене управління» та анкетування  «Визначення якостей керівника». 
     Перспективами розвитку Байковецької громади  та освіти поділився сільський голова Кулик А.Р.
     Учні школи представили виховний захід з нагоди Дня Гідності і Свободи.
    Підсумки семінару підбили за круглим столом. 








Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день прибирання

      15 вересня   освітяни громади  долучилися до  Всесвітнього дня прибирання, міжнародної акції , котра має допомогти у формуванні дбайливого ставлення до середовища, в якому живемо і працюємо. Педагоги, учні, працівники відділу освіти черговий раз зробили свій внесок у благоустрій, прилеглих до закладів територій, та чистоти приміщень.

Грант для студентів і абітурієнтів

Запрошуємо студентів і абітурієнтів Тернопільської області Тернопільського району взяти участь у соціальній програмі Scholarship. Головний приз - гранти (стипендія) на сплату року навчання в українському ВНЗ.  Наразі відкрито 8 номінацій:  30 000 грн. -   https://gym-training.com/ru/scholarship-ua  (запитання та роботи надсилати на пошту:  scholarship@gym-training.com ) 17 000 грн. -   https://kyiv.repair/soczialnaya-programma-scolarship-ot-scz-kiev-remont.html  (запитання та роботи надсилати на пошту: scholarship -  scholarship@kyiv.repair ) 21 500 грн. -   https://nadomu.kiev.ua/start-programmyi-scholarship-ot-kompanii-remont-na-domu.html  (запитання та роботи надсилати на пошту:  scholarship@nadomu.kiev.ua ) 20 000 грн. -   https://renix.com.ua/scholarship/  (запитання та роботи надсилати на пошту:  scholarship@renix.com.ua ) 44 000 грн. -   https://www.lumident.kiev.ua/sotsialnaja-programma-scholarship  (запитання та роботи надсилати на пошту:  scholarship@lumident

Виготовлення шпаківні

02 березня 2020 року на базі навчально-виховного комплексу "Лозівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад" був проведений урок трудового навчання на тему "Оздоблення виробів". Цей урок є однив із плеяди заходів, котрі спрямовані на реалізацію проекту, спрямованого на виготовлення шпаківень. Очолює проект вчитель трудового навчання Бутрин Василь Степанович.