Перейти до основного вмісту

Пишу листа я воїну АТО...

 


                                     Пишу листа я воїну АТО…

Додому щоб вернувсь  живим-здоровим,

Щоб насолоджувавсь життям, бо, як ніхто,

Він заслужив благословенним бути Небом

По-особливому звучать слова, сказані дітьми, бо вони правдиві…

По-особливому сприймаються емоції, якщо вони йдуть від дітей,  бо вони справжні…

По-особливому виглядають подарунки, коли вони зроблені  руками дітей, бо вони безцінні…

Теплі слова, щирі емоції, скромні подарунки - усе це найближчим часом, до Великодніх свят, отримають наші захисники на передовій. Трапилася прекрасна нагода сказати їм, як ми цінуємо їхній подвиг, як вболіваємо за них. Тож  учні загальноосвітніх шкіл нашої громади, завдяки волонтерам, скористалися можливістю передати воїнам АТО свої вітання і сердечні побажання. З особливим трепетом готували наші діти – від найменших, до завтрашніх випускників – листівки і малюнки,  писали – іноді з помилками - тим, хто щодня, щогодини ризикує своїм життям, аби Україна жила…

Україна – це ми! Україна – це вони, наші найдорожчі лицарі світла і добра! Нехай береже Їх Бог! Нехай повертаються живими!!!








Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день прибирання

      15 вересня   освітяни громади  долучилися до  Всесвітнього дня прибирання, міжнародної акції , котра має допомогти у формуванні дбайливого ставлення до середовища, в якому живемо і працюємо. Педагоги, учні, працівники відділу освіти черговий раз зробили свій внесок у благоустрій, прилеглих до закладів територій, та чистоти приміщень.

Грант для студентів і абітурієнтів

Запрошуємо студентів і абітурієнтів Тернопільської області Тернопільського району взяти участь у соціальній програмі Scholarship. Головний приз - гранти (стипендія) на сплату року навчання в українському ВНЗ.  Наразі відкрито 8 номінацій:  30 000 грн. -   https://gym-training.com/ru/scholarship-ua  (запитання та роботи надсилати на пошту:  scholarship@gym-training.com ) 17 000 грн. -   https://kyiv.repair/soczialnaya-programma-scolarship-ot-scz-kiev-remont.html  (запитання та роботи надсилати на пошту: scholarship -  scholarship@kyiv.repair ) 21 500 грн. -   https://nadomu.kiev.ua/start-programmyi-scholarship-ot-kompanii-remont-na-domu.html  (запитання та роботи надсилати на пошту:  scholarship@nadomu.kiev.ua ) 20 000 грн. -   https://renix.com.ua/scholarship/  (запитання та роботи надсилати на пошту:  scholarship@renix.com.ua ) 44 000 грн. -   https://www.lumident.kiev.ua/sotsialnaja-programma-scholarship  (запитання та роботи надсилати на пошту:  scholarship@lumident

Виготовлення шпаківні

02 березня 2020 року на базі навчально-виховного комплексу "Лозівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад" був проведений урок трудового навчання на тему "Оздоблення виробів". Цей урок є однив із плеяди заходів, котрі спрямовані на реалізацію проекту, спрямованого на виготовлення шпаківень. Очолює проект вчитель трудового навчання Бутрин Василь Степанович.