Перейти до основного вмісту

Весняні методичні студії

  Минув уже  місяць, як в умовах військового стану,  в Україні відновлено освітній процес. Міністерство освіти і науки, Інститут модернізації змісту освіти, ТОКІППО, інші наукові та управлінські галузеві установи підготували для педагогів ряд методичних рекомендацій щодо налагодження навчального процесу в умовах війни. Усю необхідну педагогам інформацію головні спеціалісти відділу освіти Загнибіда Н.М., Лазар Т.В.,  Гуменюк О.Л надали упродовж минулого тижня на онлайн-засіданнях професійних спільнот. Вони зосередили увагу освітян на найважливіших моментах організації дистанційного навчання в закладах освіти громади, зокрема - це створення у дітей відчуття безпеки, надання їм психологічної підтримки. Для цього вчителі самі повинні демонструвати своїм вихованцям витримку, виваженість і стабільність. В свою роботу вони повинні щоразу вносити якісь цікавинки, пропонувати інтреактивні форми роботи, короткотривалі проєкти, тощо. Загалом, сьогодні педагоги покликані робити усе можливе, щоб, незважаючи на неймовірно важкий для нашого народу час, підростаюче покоління знало і розуміло, що наблизити перемогу можна щоденною працею, навчанням і вірою у майбутнє.







Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день прибирання

      15 вересня   освітяни громади  долучилися до  Всесвітнього дня прибирання, міжнародної акції , котра має допомогти у формуванні дбайливого ставлення до середовища, в якому живемо і працюємо. Педагоги, учні, працівники відділу освіти черговий раз зробили свій внесок у благоустрій, прилеглих до закладів територій, та чистоти приміщень.

Грант для студентів і абітурієнтів

Запрошуємо студентів і абітурієнтів Тернопільської області Тернопільського району взяти участь у соціальній програмі Scholarship. Головний приз - гранти (стипендія) на сплату року навчання в українському ВНЗ.  Наразі відкрито 8 номінацій:  30 000 грн. -   https://gym-training.com/ru/scholarship-ua  (запитання та роботи надсилати на пошту:  scholarship@gym-training.com ) 17 000 грн. -   https://kyiv.repair/soczialnaya-programma-scolarship-ot-scz-kiev-remont.html  (запитання та роботи надсилати на пошту: scholarship -  scholarship@kyiv.repair ) 21 500 грн. -   https://nadomu.kiev.ua/start-programmyi-scholarship-ot-kompanii-remont-na-domu.html  (запитання та роботи надсилати на пошту:  scholarship@nadomu.kiev.ua ) 20 000 грн. -   https://renix.com.ua/scholarship/  (запитання та роботи надсилати на пошту:  scholarship@renix.com.ua ) 44 000 грн. -   https://www.lumident.kiev.ua/sotsialnaja-programma-scholarship  (запитання та роботи надсилати на пошту:  scholarship@lumident

Виготовлення шпаківні

02 березня 2020 року на базі навчально-виховного комплексу "Лозівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад" був проведений урок трудового навчання на тему "Оздоблення виробів". Цей урок є однив із плеяди заходів, котрі спрямовані на реалізацію проекту, спрямованого на виготовлення шпаківень. Очолює проект вчитель трудового навчання Бутрин Василь Степанович.