Перейти до основного вмісту

Серпневі зустрічі 2022

Упродовж  24-26 серпня в онлайн форматі відбулися засідання професійних педагогічних спільнот. В них взяли участь педагоги усіх дев’яти освітніх галузей. До їхньої уваги головними спеціалістами сектору аналітичного забезпечення закладів освіти та професійного розвитку педагогічних відділу освіти та керівниками професійних спільнот було представлено основний кейс інформаційно-методичних матеріалів та нормативно-правових освітянських актів, які регламентують, пояснюють, висвітлюють основні напрямки діяльності в 2022-2023 навчальному році. А задачі, які доведеться вирішувати, непрості!

У 5 класі базової середньої освіти розпочинається впровадження концепції нової української школи. Тому на порядку денному в освітян - такі завдання: зміна підходів до роботи вчителя базової середньої освіти в світлі освітньої реформи та оцінювання учнів, робота з батьками та, що дуже важливо, - посилення національно-патріотичного виховання на всіх рівнях освітнього процесу. Працювати є над чим! Вчителі ніколи не пасували перед труднощами, завжди були на передових позиціях, завжди плекали в собі та своїх учнях справжні бійцівські якості. Віримо, що і нині ми все витримаємо і переможемо.



















Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день прибирання

      15 вересня   освітяни громади  долучилися до  Всесвітнього дня прибирання, міжнародної акції , котра має допомогти у формуванні дбайливого ставлення до середовища, в якому живемо і працюємо. Педагоги, учні, працівники відділу освіти черговий раз зробили свій внесок у благоустрій, прилеглих до закладів територій, та чистоти приміщень.

Грант для студентів і абітурієнтів

Запрошуємо студентів і абітурієнтів Тернопільської області Тернопільського району взяти участь у соціальній програмі Scholarship. Головний приз - гранти (стипендія) на сплату року навчання в українському ВНЗ.  Наразі відкрито 8 номінацій:  30 000 грн. -   https://gym-training.com/ru/scholarship-ua  (запитання та роботи надсилати на пошту:  scholarship@gym-training.com ) 17 000 грн. -   https://kyiv.repair/soczialnaya-programma-scolarship-ot-scz-kiev-remont.html  (запитання та роботи надсилати на пошту: scholarship -  scholarship@kyiv.repair ) 21 500 грн. -   https://nadomu.kiev.ua/start-programmyi-scholarship-ot-kompanii-remont-na-domu.html  (запитання та роботи надсилати на пошту:  scholarship@nadomu.kiev.ua ) 20 000 грн. -   https://renix.com.ua/scholarship/  (запитання та роботи надсилати на пошту:  scholarship@renix.com.ua ) 44 000 грн. -   https://www.lumident.kiev.ua/sotsialnaja-programma-scholarship  (запитання та роботи надсилати на пошту:  scholarship@lumident

Виготовлення шпаківні

02 березня 2020 року на базі навчально-виховного комплексу "Лозівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад" був проведений урок трудового навчання на тему "Оздоблення виробів". Цей урок є однив із плеяди заходів, котрі спрямовані на реалізацію проекту, спрямованого на виготовлення шпаківень. Очолює проект вчитель трудового навчання Бутрин Василь Степанович.